Szóval egy húspácról van szó 😀 Holnap grillezünk, ma pácoltam be a husikat, így gondoltam megosztom veletek.
Saját kreálmány, kicsit talán furi, de nagyon finom. Azt hiszem mindegy milyen husihoz használjuk, de én sertéscombhoz szoktam. Szóval fogjuk a szelet husikat és megszórjuk húspuhító fűszersóval. Persze nem azért, hogy olyan hű de puha legyen, nem ettől lesz az, inkább csak a só miatt használom, mert azt ezután már nem teszek rá. Ha ez megvan, akkor jöhet az őrölt gyömbér. Ne fukarkodjunk vele. Ha ez is kész, akkor megküldjük egy jó nagy adag ázsiai citromfűvel. Természetesen mindennel mindkét oldalát. Ha ez megvan, akkor nyakonöntjük egy jó nagy adag citromlével, az egészet jól összeforgatjuk, bedobjuk a hűtőbe és másnap mehet is a grillre. A citromlé nagyon jól meg fogja puhítani a húst. Amúgy én a gyömbérből, ázsiai citromfűből és húspuhítóból is a Kotányi márkát használom, ajánlom másnak is. Szóval ennyi. Fini…nagyon. Tessék kipróbálni!
Araniel spéci páca :D
július 24, 2009 Készítő: Araniel
Még sosem pácoltam citromlével és citromfűvel, de érdekesen hangzik.
Én pácoltam, és isteni:D:D igaz, én halat meg csirkét…