Rég volt már ilyen recept, pedig nagyon benne vagyok a témában, úgyhogy most pótolom 😀
Vegyes érzelmeim vannak ezzel a sütivel kapcsolatban. Nekem nagyon ízlett, Shearernek egyáltalán nem ^^”””” Kinek milyen az ízlése 🙂 Nekem pont tetszett az ő általa kifogásolt gumisság, és az íze is jó volt, anyám szerint is , ha jól emlékszek ^^”” De hát nem tetszhet mindig minden mindenkinek 🙂
Hozzávalók:
5 evőkanál liszt
pici sütőpor
3 evőkanál cukor
1 kisebb körte(ebből 2 evőkanálnyi cucc kell majd)
1-2 evőkanál méz
3 evőkanál tej
1,5-2 evőkanál olaj
1 tojás
fél marék dió
A körtéhez most nem kívántam a fahéjat, így az nem került bele. Amint lereszeltem, összekevertem a mézzel, és hagytam állni, hogy kieressze a levét. A többi hozzávalót összekeverjük. Amennyire tudjuk, préseljük ki a körtéből a levet, mert nagyon el tudja áztatni a sütit. A diót vágjuk fel durvára, majd az is mehet a masszába. 750 W-on süssük jó 4 percig.
Hétvégén elkezdtem gyártani a bögrés süti sós változatait is 🙂 Érdekesek(és finomak) lettek, majd felkerülnek azok a receptek is 🙂 Még sok ízt ki szeretnék próbálni, úgyhogy nem fogytam ki az ötletekből.
Jó étvágyat hozzá!
Mintha egy enyhén körtés ízű gumilabdát rágcsáltam volna, annyira rossz volt szerintem. Majdnem megingatta a hitem a bögrés sütikben. 😛
Várom már a sósakat, ha lesz jó én is kipróbálom 😀
Kinek mi…nekem meg nagyon ízlett 😀
Jucy: sajna még sokat kell várnod, a héten már nem nagyon lesz recept, aztán nem leszek 1 hétig ^^””””